Wenger: Özil nagyon bizonyítani akar

Létrehozva: 2015. január 10. 18:17
Kis híján négy hónapos pihenő után a visszatérés küszöbén áll Mesut Özil, az Arsenal rekordigazolása, Arsene Wenger pedig maximálisan elégedett a világbajnok által az ezidáig elvégzett munkával.


A német középpályást rengeteg kritika érte az ősz elején lejátszott hat bajnokin mutatott gyenge formája miatt, mielőtt olyan súlyosan megsérült térdén, hogy ezidáig pályára sem tudott lépni. Egyelőre bizonytalan, hogy a Stoke City elleni vasárnapi bajnokin jön-e el a pillanat, amikor ismét szerepel, de már nem kell sokat várni.

„Finoman szólva is ki van éhezve a játékra - mondta újságírók előtt az Ágyúsok menedzsere. - Eleinte valóban nem volt meggyőző, de egy vb-cím megnyerése után, még elég pihenő esetén sem várható el teljes erőbedobás."

„Idő kell ahhoz, hogy ismét hiányozzon a játék, ismerem a helyzetet más, ilyen jelentőségű győzelem után szenvedő futballistáktól. Immár azonban alig várja, hogy pályára lépjen, kegyetlenül sokat dolgozott a visszatéréséért."

Nem lesz egyszerű a szakember helyzete, hiszen Santi Cazorla ficánkolt Özil távollétében, két gólt és négy gólpasszt jegyezve az elmúlt hét mérkőzésén, így Wenger joggal tette hozzá, hogy nem garantált helye a kezdőben.

„Nincs könnyű helyzetben, mert Santi nagyon odatette magát, így nem vitás, harcra kényszerül majd. Itt azonban az esély, hogy újra bizonyítson és hozzátegyen a csapat teljesítményéhez" - zárt a tréner.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu