Wenger: nem bánt Higuaín elvesztése

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 29. 16:43
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere azt mondta az újságíróknak, nem bánja különösebben, hogy a nyáron nem sikerült leigazolnia Gonzalo Higuaínt a Real Madridtól. Az argentin csatár végül a Napoli csapatát választotta, amely kedden Londonba utazik, hogy a Bajnokok Ligája második csoportkörében az Emiratesben lépjen pályára.


 

A nyáron nagy harc volt Gonzalo Higuaínért, aki távozni akart a Real Madridtól, és eleinte az Arsenallal hozták szóba. Azonban az idő telt, Arsene Wenger kezdeti lelkesedése pedig mintha eltűnt volna, és az argentin csatár végül a Napolié lett.

"Három-négy játékos volt, akit meg akartunk szerezni a nyáron, Higuaín pedig az egyik volt közülük -  mondta az Ágyúsok menedzsere. - Végül nem jött össze, de ez semmit sem von le az értékéből. A nápolyiak pedig ügyesen kihasználták a helyzetet, és a lehető legjobbkor léptek."

"Mint tudjuk, a Real Madrid két kiváló játékosát adta el, egyik a Napolié lett, a másik pedig az Arsenalé. Az állás tehát 1-1 - tette hozzá Wenger, utalva Mesut Özilre, aki az piac utolsó napján az Emiretesbe igazolt. A két csapat kedden 20:45-kor találkozik Londonban, a Bajnokok Ligája F-csoportjának második csoportkörében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu