Walcott ultimátumot adott az Arsenalnak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 29. 15:08
Újabb kulcsfigura távozhat az Arsenal csapatából, robin van Perise és Alex Song után ezúttal Theo Walcott csapott az asztalra.


 

Theo Walcottnak már csak egy éve van hátra jelenlegi szerződéséből, és Robin Van Persie távozásakor maga Arsene Wenger mondta, hogy fogalma sincs arról, másik válogatott sztárja marad-e a klubnál.

"Ha egy játékos nem akar maradni, akkor nem lehet erőltetni" - szólt a mester bölcsessége, és eddig a nyáron így volt ez Van Persie-n kívül Alex Songgal is, aki a Barcelonát választotta.

Wenger már a Sunderland elleni bajnoki előtt elmondta a sajtónak, hogy jelenleg Walcott szerződéshosszabbításán dolgoznak, de a jelek szerint ez csak pénteken fog eldőlni.

A két fél ugyanis eddig nem tudott megegyezni, a játékos pedig azt mondta a klubnak, vagy adják meg, amit követel, vagy hagyják elmenni. Ha az Arsenal az utóbbi mellett dönt, akkor 12 és 15 millió font között lesz Walcott ára.

Potenciális kérő lehet a Manchester City, hiszen Roberto Mancini szélsőt keres Adam Johnson távozása miatt. A másik érdeklődő a Liverpool FC.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu