Visszatér Robben, Kroos és Dante

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 31. 14:30
Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a klub hivatalos internetes oldalának elmondta, hogy két hét kihagyás után visszatér a bajor csapatba Dante, a gárda brazil középhátvédje, de Arjen Robben és Toni Kroos esélyei is jók a játékra a Hoffenheim elleni szombati bajnokin.


 

Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy két hetes kihagyás után szombaton, a Hoffenheim elleni német bajnokin visszatér Dante, a bajor csapat 30 éves brazil válogatott középhátvédje.

A játékos nem szerepelt a Hertha BSC ellen a Bundesligában, és a Viktoria Plzen ellen a Bajnokok Ligájában, de szerdán már az első csapattal edzett. A brazil stabil kezdő volt Jupp Henckes és Guardiola csapataiban is, a szezonban eddig összesen 15 meccsen lépett pályára.

Ugyancsak játékra kész Arjen Robben és Toni Kroos is, minketten kigyúgyultak a Hertha ellen összeszedett ágyékhúzódásukból. "Napról napra egyre jobban érzem magam, de nem akarunk kockáztatni, ha nem muszáj" - mondta a holland szélső.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu