Villas-Boas: Bale nemsokára a Realé

Létrehozva: 2013. augusztus 28. 20:19
Először ismerte el André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere, hogy Gareth Bale a Real Madridba tart. Azt is hozzátette, rekordüzlet formálódik, de ettől függetlenül büntetést kaphat a walesi, amiért edzéseket hagyott ki.


Az elmúlt hetekben, hónapokban csak ködösítő, a téma kitárgyalását visszautasító portugál menedzser némileg váratlanul szerdán szánta el magát arra, hogy tisztába tegye az egész nyár legnagyobb átigazolási ügyét.

„Jelenleg a két klub tárgyal, a Tottenham és a Real Madrid az átigazolás utolsó simításait végzi – kezdte újságírók előtt. – Nem tudom, hogy mennyi időbe telik, de hamar, nagyon hamar pont kerülhet az ügy végére."

„Persze benne van a pakliban, hogy nem jön létre ennyire gyorsan a megállapodás, de össszességében úgy hiszem, a következő két nap folyamán minden részlet a helyére kerül – tette hozzá, majd elismerte, tehetetlen a két csapat akaratával szemben. – Ha nyélbe ütik az üzletet, akkor nincs mást tenni, mint a legjobbakat kívánni neki."

André Villas Boas arról is szót ejtett, hogy a futballtörténelem legnagyobb átigazolása előtt állunk, meghaladva a 96 millió eurót, amit szintén a Real Madrid fizetett ki 2009-ben Cristiano Ronaldóért a Manchester Unitednek.

Viszont a szakember végül tett egy meglepő utalást is: „Bármennyire komoly ügyben érintett, azt nem tartjuk egy korrekt cselekedetnek, hogy Bale edzést hagyott ki. Innentől a klub döntése, hogy megbünteti-e ezért vagy sem."

Erik Lamela érkezése szerdán hivatalossá vált, így egy méltó helyettes már a fedélzeten van, ami újabb lökést adhat a minél hamarabbi befejezésnek. A Spurs úgy hírlik, hogy rajta kívül Christian Eriksent is akarja a középpályára.

AZ ADIDAS MÁR ÁRUL:
A Real Madrid mezszállítója, az Adidas szerdán Párizsban elkezdte árulni Gareth Bale 11-es számú mezét.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu