Villa hazatért, nem igazolnak a helyére

Létrehozva: 2011. december 17. 13:38
Pénteken visszatért Barcelonába a szerdán az Al-Szadd ellen sípcsonttörést szenvedett David Villa, a játékos elővizsgálatokon esik át, majd kitűzik a műtét időpontját. A katalánok nem igazolnak posztjára helyettest.


A spanyol válogatott történetének legeredményesebb futballistájáról klubja adott ki közleményt: „David Villa pénteken délután megérkezett Frankfurtból Barcelonába, miután sípcsonttörést szenvedett a klubvilágbajnokságon."

„A játékos a körülményekhez képest jó állapotban landolt, utazását probléma nélkül teljesítette, a következő órákban előzetes vizsgálatokon esik át, és kitűzik a műtét időpontját" – teszi hozzá az fcbarcelona.com.

Eközben a Barcelona elnökhelyettese rádióinterjújában beszélt az előttük álló 4-5 hónapos időszakról: „Megvitattuk a helyzetet Zubizarretával (a sportigazgatóval) és az edzői stábbal, arra jutottunk, hogy a keret végleges."

„Igen, Villa és Afellay hosszútávon sérült, de a saját alapkoncepciónk azt diktálja, hogy az ifjúsági csapatra kell támaszkodunk. A tartalékok akármikor szálltak be, mindig kitűnő teljesítményt nyújtottak."

Villa twitteres ígérete szerint a Bajnokok Ligája döntőjére tér vissza és játszani akar az Európa-bajnokságon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu