Véres balesetet szenvedett Wayne Rooney!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 6. 09:45
Bizarr balesetet szenvedett a Manchester United gólzsákja, Wayne Rooney. A 23 esztendős labdarúgó a Francia Riviéra egyik gyöngyszemén, St. Tropez-ban bulizott barátaival bérelt jachtján, amikor elcsúszott és csúnyán beütötte a fejét. A szerencsétlenség után azonnal kórházba szállították, ahol nagy nehézségek árán tudták összevarrni vérző, kis híján darabokra szakadt fülét.


A Sunday Mirror úgy tudja, Rooney barátaival szórakozott még pénteken, amikor az esés bekövetkezett. Nem egy egyszerű földrehuppanás, hanem bizony fájdalmas bukás történhetett, mivel az orvosoknak 45 (!) öltéssel kellett összevarrniuk a fülét.

A kórházi beszámoló szerint a válogatott csatár reggel kilenckor érkezett, meglehetősen súlyos állapotban.

„Hallószervének egy részét mintha levágták volna, nagyon nehéz volt összevarrni, mivel intenzíven vérzett, így egy specialistát kellett segítségül hívni a seb ellátásához."

A kényes eljárást azonban siker koronázta, Rooney füle köszöni szépen, újra jól van, semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett. 

A játékos ezen a héten a nyaralás helyett immár a munkára kell, hogy koncentráljon, megkezdi az edzésmunkát a Manchester Uniteddel, ahol fokozott nyomás alatt kell teljesítenie, Cristiano Ronaldo és Carlos Tévez távozása után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu