Verekedésre hívták ki Ibrát

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 3. 18:45
Mikor Zlatan Ibrahimovic a Paris Saint-Germain csapatához igazolt, egy francia kölyök megvásárolta a Zlatan.fr domaincímet, amit most hajlandó ingyen átadni a játékosnak, ha teljesíti egy kívánságát...


 

Egy francia srác a Zlatan.fr honlapon üzent Ibrának, hogy a szándéka nem az, hogy pénzzé tegye a domaint, bár több ajánlata is van rá. Ha viszont a játékos teljesít csak egyetlenegyet a kívánságlistájáról, akkor hajlandó odaadni neki ingyen. Íme az óhajok:

"1. Ajándékozz nekem egy aláírt PSG-mezt, amelyen az én nevem áll, és írd rá azt, hogy "Zlatan mögött te vagy a második legjobb!"

2. Szállj meg nálam egy hónapra. Így egész életemben mondhatom majd, hogy "Ibra? persze, tudom ki az, az én kanapémon aludt egy darabig.

3. Adj nekem három élethosszig tartó PSG-bérletet, kettőt a haverjaimnak, egyet nekem. Természetesen a klub páholyaiba, ne akarj átverni a gagyi kék H-szektorokba szóló jegyekkel...

4. Játssz velem tizenegyesrúgó-versenyt, természetesen a Parc des Princes-ben, így te is otthon vagy, így nem lehetnek kifogásaid, ha én nyerek.

5. Győzz le Taekwondo-ban. Úgy hallottam, nem vagy rossz benne. Mivel ezt a sportot én soha sem gyakoroltam, azt ajánlom, ezt a kívánságot válaszd.

6. Ajándékozz nekem egy fürtöt a hajadból. Sámson ereje a hajában volt, és szerintem a tiéd is. Így én kulcstartót tudok készíteni belőle, amely egész életemben erőt ad majd nekem.

7. Győzz le FIFA 13-ban. Olyan csapatot választasz, amilyet akarsz, de hidd el nekem, nem fog sikerülni neked.

8. Szerezz egy több mint 30 méteres hátraszaltós gólt hivatalos meccsen. Csak vicceltem... ez nem reális.

9. Engedd, hogy pofon verjelek anélkül, hogy egy szót is szólnál érte. Természetesen nyilvánosan.

10. Kérek egy csupasz felsőtestű fotót rólad, a barátnőmnek. Hogy őszinte legyek, én sem örülök ennek a kérésnek, de kezd elegem lenni abból, hogy a barátnőm szemei csillognak, mikor a meccs végén leveszed a mezedet.

11. Intézd el, hogy 2013 nyarán Neymar a PSG-be igazoljon.

12. Egész egyszerűen kérj meg, hogy adjam neked ingyen a domainnevet. De szemtől szemben, és franciául.

Várom, hogy melyiket választod!"

Mi is várjuk, hogy Zlatan Ibrahimovic válaszol-e egyáltalán a blog felhívására.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu