Venezuela kiverte Alexis Sánchezékat!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 18. 10:06
Nem ért véget a meglepetések sora Kolumbia, Argentína és Brazília búcsújával a Copa Américán, vasárnap éjjel a veretlen, esélyesebbnek tartott chilei válogatott is búcsúzott, Venezuela történelmi 2-1-es győzelmével jutott a négy közé. A kiesett Vörösöknél az átigazolási ügyekben emlegetett Alexis Sánchez és Arturo Vidal végigjátszotta a mérkőzést.


A hátvéd, Oswaldo Vizcarrondo a 35. percben fejessel szerzett vezetést a sokak által lesajnált La Vinotintónak, mielőtt Humberto Suazo egyenlített volna a 70. percben.

A döntést a balhátvéd, Gabriel Cichero hozta meg, aki 9 perccel a vége előtt Juan Arango szabadrúgása után közelről talált a hálóba.

A mérkőzést mindkét csapat tíz-tíz emberrel fejezte be, a chileiektől Gary Medel, a venezuelaiaktól Tomas Rincon mehetett idő előtt zuhanyozni.

A győztes gárda ezzel történelmet írt, eddigi legjobb szereplése a Copán egy 1967-es 5. hely volt, amikor debütáltak a tornán. Most legjobb esetben negyedik lesz.

Venezuela szerdán Mendozában Paraguayjal találkozik a döntőbe jutásért, a másik ágon Uruguay Peruval csap össze. Nem az a négy csapat, amelyet az elődöntőbe vártunk!

VENEZUELA-CHILE 2-1, összefoglaló

COPA AMÉRICA, NEGYEDDÖNTŐ:
Chile-Venezuela 1-2 (Suazo 70., ill. Vizcarrondo 25., Cichero 81.; Kiállítva: Medel 83., ill. Rincón 90.)
Brazília-Paraguay 0-0 (büntetőkkel 0-2)
Argentína-Uruguay 1-1 (Higuaín 18., ill. Pérez 6., büntetőkkel 4-5)
Kolumbia-Peru 0-2 (Lobanton 102., Risco 112. - hosszabbítás után)
Az elődöntőben: Paraguay-Venezuela, Peru-Uruguay
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu