Végleges a mieink elleni holland keret

Létrehozva: 2013. október 4. 14:38
Louis van Gaal szűkítette korábban megadott bővebb keretét, a legnagyobb sztárok mindannyian ott vannak a magyar és a török válogatott ellen készülő csapatban.


Paul Verhaegh, az Augsburg jobbhátvédje, valamint Ruben Schaken és Reuben Chess, a Feyenoord két csatára került ki, a 19 éves, csütörtökön bombagólt szerző PSV-játékos, Memphis Depay került be. Jesper Cillesen váltotta Jeroen Zoet-öt a kapusoknál.

A hollandok szövetségi kapitánya a jelek szerint nem kíván kísérletezni a csapata számára tét nélküli mérkőzéseken, így hiába biztosította be az együttes már korábban a csoport első helyét és ezzel a vb-részvételt, Van Gaal a legjobb játékosaira számít a zárómeccseken.

A 23 FŐS holland keret:
Kapusok: Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jasper Cillessen (Ajax)
Védők: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Gregory van der Wiel (PSG), Jetro Willems (PSV).
Középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (Milan), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV), , Memphis Depay (PSV).
Támadók: Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu