Van csapata Adrianónak!

Szerző: SHLétrehozva: 2014. február 11. 16:44
Ismét köszönthetjük a profi futballisták világában Adrianót, a brazil válogatott, az Inter és a Roma korábbi sztárját. Az élvonalbeli Atletico PR - amely a Libertadores-kupában is indul - magyar idő szerint kedd délután jelentette be, hogy a 2014-es év végéig szerződést kötött az Uralkodóval.


Adriano 27 évesen már négyszeres olasz bajnoknak mondhatta magát, a 2004-es Copa Américán és a 2005-ös Konföderációs Kupán is a torna legjobb játékosának választották.

Akkoriban a világ egyik legjobb csatárának mondhatta magát, de később magánéleti gondok, és alkoholproblémák miatt lejtőre került.

2008-ban igazolt vissza Brazíliába, ahol 2010-ben volt legutóbb stabil kezdő (a Flamengónál), és két éve nem lépett pályára tétmeccsen.

A közelmúltban a Botafogo és az Internacional is kacérkodott leigazolásával, decemberben aztán az Atletico Paranaense hívta próbajátékra, majd - látva, mennyit javult kondíciója néhány hét alatt - mentőövet dobott a 31 éves támadónak, akinek ez minden bizonnyal az utolsó esélye, hogy megmutathassa tudását a legjobbak között.

Címkék: Adriano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu