Valószínűleg visszavonul Puyol

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. május 15. 22:50
Valószínűleg végleg befejezi pályafutását Carles Puyol, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok futballistája. Nem lép többé pályára Barca-mezben, hiszen térdsérülése miatt nem nevezhetik az Atlético ellen. Azt mondta, nem ért véget a Barca-korszak, számos tehetség pallérozódik a klubnál, ami biztosíthatja a folytonosságot.


Az már korábban eldőlt, hogy a klubot 1999 óta hűségesen szolgáló játékos a szezon végén távozik az egyesülettől, de csütörtöki búcsúztatóján arról beszélt, hogy erősen kérdéses a folytatás.

"Őszintén szólva jelenleg nem lennék képes egyetlen csapatnál sem játszani. Az utóbbi időben alig léptem pályára. És ha itt a Barcánál nem tudtam játszani, akkor máshol sem nagyon tudnék" - fogalmazott a 36 éves védő, aki hosszú ideje bajlódik a térdével. Mint mondta, először szeretne teljesen felépülni, s majd azután dönt a jövőjéről. Edzősködni nem akar - árulta el.

A 100-szoros válogatott Puyol a katalán klub akadémiáján nevelkedett, majd 1999-ben a felnőttek között is bemutatkozott. A csapattal többek között hat bajnoki címet nyert, a Bajnokok Ligájában pedig háromszor diadalmaskodott.

Címkék: Carles Puyol
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu