Válogatottat igazol a City

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 14:54
Angol lapértesülések szerint a Manchester City és az Aston Villa megegyezett James Milner klubcseréjében. A világoskékek 25 millió fontot és Stephen Irelandet adják a válogatott játékosért cserébe.


Milnert az átigazolási piac nyitása óta ostromolta a City, amelynek immár sikerült közös nevezőre jutnia az Aston Villával.

A birminghamiek angol lapértesülések szerint 25 millió fontot, valamint Stephen Ireland játékjogát kapják meg kulcsemberükért.

A manchesterieknek már csupán Milnerrel kell megállapodniuk, de ez a felek korábbi megnyilatkozásai alapján már csak formalitás lesz.

A világbajnokságon is szerepet kapott labdarúgó kedd délelőtt még megjelent az Aston Villa edzőközpontjában, ám ekkor már a búcsúzkodásé volt a főszerep.

Milner tétmérkőzésen a Premier League nyitó fordulójában játszott utoljára a birminghami együttesben, és gólt is szerzett a West Ham United ellen.

A Manchester City Ireland mellett Craig Bellamytól is megvált, a walesi támadó egy évre a Cardiff Cityhez került kölcsönbe.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu