Valdés: A Monaco nagyon csábító

Létrehozva: 2013. október 13. 12:44
A nyári nagybevásárlás után jövőre újabb illusztris taggal bővülhet a francia bajnokságban éllovas Monaco most sem éppen szerény kerete. Victor Valdés csak olajat öntött a tűzre azzal, hogy a hercegségieket dicsérte.


A Barcelonában több mint 500 mérkőzésen szerepelt hálóőr az elmúlt idény végén jelentette be, hogy nem hajlandó meghosszabbítani a lejáró szerződését és váltani szeretne. Azóta a Monacót emlegetik, lehet, hogy okkal.

Valdést a Telefoot kérdezte az újgazdag francia csapatról, ő pedig készségesen válaszolt:

„A Ligue 1 nagyon vonzó számomra, akár a Monaco, akár egy másik csapat. Egyike a lehetőségeimnek, de a jövőm egyelőre a képviselőim kezében van. Tény, hogy a Monaco egy kiváló választás lenne" – ismerte el.

És hogy pontosan miért? „Tudom, hogy Éric Abidal nagyon jól érzi ott magát, én pedig kiváló kapcsolatot ápolok vele. Szinte úgy érzem, mintha a testvérem lenne. Mintaszerű ember, újra vele játszani különleges lenne."

„A szerződésem az idény végéig szól, 20 év után készülök távozni, de most a kaland véget ér. Új célokat és egy új helyszínt választok magamnak" – zárta mondandóját a hatszoros spanyol bajnok és háromszoros BL-győztes.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu