Üzenet a Unitednek: Reus ára 40 millió

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 26. 12:16
David Moyes menedzser januárban szeretné megerősíteni a Manchester Untied keretét, ha már nyáron nem sikerült, és ennek keretén belül szeretné megszerezni a Borussia Dortmund támadó középpályását, Marco Reusot. A német klub azonban finoman üzent a skót szakembernek: ha tényleg kell neki a játékos, ne számítson arra, hogy olcsón megússza az átigazolást.


 

A Manchester United kereterősítésre készül januárban, ami a tervek szerint elsősorban a középpályát érinti majd. David Moyes menedzser szeretné megszerezni Marco Reust, a Borussia Dortmund 24 éves támadó középpályását, de a német klub már jelezte angol kollégáinak, hogy nem lesz olcsó mulatság, ha el akarják vinni az Old Traffordra a posztján az egyik legmagasabbra értékelt fiatal játékost.

Akinek kivásárlási ára a mostani, 2017 nyarán lejáró szerződése szerint egyébként 35 millió euró (29,4 millió font), de a BVB ezen mihamarabb változatni szeretne, tanulva Mario Götze nyári esetéből, akit gyakorlatilag tárgyalás nélkül vitt el a legnagyobb hazai rivális Bayern München. Reus ára így 40 millió font lehet.

Ha ez az üzlet esetleg nem jönne össze, angol sajtóértesülések szerint a United 30 millió fontot szán Kokéra, az Atlético Madrid 21 éves középpályására, akit Moyes már kétszer is személyesen nézett meg. A MU ugyancsak erősíteni tervezi a védelem bal oldalát, az első számú jelölt a 18 éves Luke Shaw Southamptonból.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ki a világ legjobb középpályása?
A spanyolok öt, a németek pedig három játékossal képviseltetik magukat azon a listán, amelyről kikerül a legjobb három középpályás a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Man. United elcserélné Kagavát Reusra
Angol sajtóértesülések szerint azzal, hogy kiderült, Marco Reus dortmundi szerződésében van megjelölt kivásárlási ár, felélénkült a piac. A fiatal német játékos sokak figyelmét felkeltette, így David Moyes érdeklődését is. A...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: marco_reus
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu