Újrajátszást követel a Hoffenheim

Szerző: MTILétrehozva: 2013. október 19. 12:48
A péntek este "fantomgóllal" vereséget szenvedő Hoffenheim tiltakozik a Német Labdarúgó Szövetségnél, és bízik benne, hogy újrajátsszák a Bayer Leverkusen elleni bajnoki mérkőzést.


 

A 70. percben Stefan Kiessling fejese - a televíziós felvételek szerint - az oldalhálón keresztül jutott a kapuba , a bíró mégis gólt ítélt. Ezzel lett 2-0. A Hoffenheim - amely a 83. percben büntetőt rontott - a 88. percben szépített, ám végül nem tudott pontot szerezni.

A hoffenheimiek jelezték tiltakozásukat, a leverkuseniek pedig nem örülnek az ilyen körülmények között aratott sikernek. Kiessling kiemelte: ő is csak akkor kezdett el örülni, amikor a társai jelezték, hogy a bíró gólt ítélt, ő maga nem látta, miként került kapuba a labda.

"A sportnak, nekem és a klubomnak is fontos a sportszerűség. Egyértelmű, hogy nem tiszta gólt szereztem" - fogalmazott Kiessling. A Bundesligában volt már hasonló "fantomgól", például 1994-ben a Bayern München szerzett ilyet a Nürnberg ellen, és azt a találkozót újrajátszották.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fantomgól a Bundesligában - botrány!
A Bayer Leverkusen egygólos győzelmet aratott a házigazda Hoffenheim felett a német labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén, de egy olyan találattal nyert, amelyik nem is volt igazából gól. Stefan...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu