Újabb verekedés és botrány futballunkban

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 1. 17:21
Újabb botrány az utánpótlásban. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a III. Kerület-Videoton U18-as bajnoki után két hazai játékos és egyikük kigyúrt bátyja verekedett és fenyegetőzött a piros-kékek öltözőjében, akiket aztán azonnali hatállyal el is küldtek, míg most a Szentendre-Piliscsaba U16-os meccs után fajult tettlegességig az incidens.


Anyázás, fenyegetőzés, buzizás, cigányozás. Így foglalható össze a botrány, amely azzal kezdődött, hogy az egykori kispesti válogatott játékos, Fitos József, valamint a vendég Piliscsaba segédtrénere, Saitz Zoltán a meccs tizedik percében összeszólalkozott. Majd a 19 éves játékvezető, Szedlák Balázs negyedórával később kiállította Fitost. A vendégek elmondása szerint Fitos „hülye, b*zi kolompároknak” nevezte őket, ám az indulatok a lefújás után szabadultak el. Már az öltözőbe vezető úton dulakodás alakult ki, a hazai szurkolók nekirontottak a piliscsabai játékosoknak.

Szedlák Balázs sípos így emlékezett vissza a történtekre:

- A hazaiak edzője többször megtámadott, a falnak lökdösött, egyszer lefejelt és azzal ijesztgetett, hogy megüt, közben végig szidalmazott: „te hülye kis g*ci, szétverem a fejedet, menjünk be az öltözőbe, ott nem látja senki és szétverem a fejedet”. A jegyzőkönyv megírása után is a falhoz lökdösött, megcsavarta a nemi szervem és fenyegetett. Ezután hívtam a rendőrséget.

Fitos József szerint mindez rágalom:

- Vérlázító! Ha én lefejelek valakit, annak nyoma lenne. Mutassa be a látleletét! Bármilyen felfokozott idegállapotban vagyok, tettlegességig nem fajulok. Kedden fegyelmi tárgyalás, azon ki fog derülni az igazság. A becsületembe gázoltak, ezt nem fogom hagyni. Azt viszont elismerem, hogy a feleségemhez hozzányúlt Kovács edző, neki tényleg azt mondtam, hogy eltöröm a kezét, ha még egyszer ilyen előfordul, de ez szerintem másból is hasonló reakciót váltana ki. 


Kovács József piliscsabai edző szerint ő csak megfogta Fitos Zsuzsa kezét:

- B*zi cigányok, takarodjatok haza Piliscsabára – üvöltötték nekünk a meccs után. Aztán láttam, hogy Fitos Zsuzsa Baris Balázst a nyakánál fogva rángatja, ekkor megfogtam Fitos Zsuzsa kezeit, válaszul Fitos József megütötte a szintén ott lévő Saizt Zoltánt, engem pedig megrúgott, s le is köpött. Felháborító!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu