Újabb játékosa hagyta el az Arsenalt

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 16. 17:27
Cesc Fabregas után egy nappal újabb labdarúgó hagyta hátra az Arsenalt, Emmanuel Eboué a Galatasarayhoz írt alá négy évre, 3,5 millió euróért. Elvesztése nem érinti érzékenyen az Ágyúsokat, a jobb-bekkek rangsorában a harmadik helyre csúszott vissza a nyáron.


Néhány napja a levegőben lógott, kedden hivatalos megerősítést nyert: Emmanuel Eboué a török Galatasarayhoz igazolt.

Az elefántcsontparti sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton Isztambulban, így minden akadály elhárult a klubcsere elől.

A török együttes közleményben tudatta, az Arsenalnak 3,5 millió eurót fizet a játékosért, aki négy évre kötelezte el magát a Türk Telekom Arenában.

A jobbhátvéd az utóbbi időben már csak peremember volt Londonban, a házirangsorban Bacary Sagna után a frissen érkezett Carl Jenkinson is elé került.

A 28 éves játékosnak a középpályán is próbált helyet szorítani a menedzser, Arsene Wenger, ám később belátta, hozott már ennél jobb döntést is.

Eboué 2005 januárjában igazolt Angliába a belga Beverentől, minden sorozatot figyelembe véve 214 tétmérkőzésen húzta magára az együttes szerelését.

A mindig jókedvű mókamester nagy kedvenc volt az Arsenal-szurkolók körében – pedig ezekben a cudar időkben talán éppen egy hangulatfelelős hiányzik a klubnál.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu