Túl van a műtéten Khedira, fél év kiesik

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 17. 12:48
A német válogatott orvosa elmondta, hogy sikeresen megoperálták Sami Khedira térdét, miután keresztszalag-szakadást szenvedett az Olaszország elleni mérkőzésen. A Real Madrid középpályásának fél évet kell kihagynia, a világbajnokságra viszont talán visszatérhet.


 

"Az operáció jól sikerült - mondta Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, a német válogattott orvosa a szövetség honlapjának. - Most már csak reménykedni tudunk, hgy Sami felépül a brazíliai világbajnokság júniusi rajtjáig."

Az Augsburgban végzett sikeres műtét tényét a játékos klubja, a Real Madrid is megerősítette. "Az elkövetkező három hétben Khedira számára speciális felépülési tervet állítottunk össze, hogy a sérült szalagok megfelelően gyógyuljanak" - áll a hivatalos közleményben.

A 26 éves futballista fél évre kiesett, így újra komoly szerepet kaphat a spanyol csapatban Xabi Alonso, aki éppen most tért vissza egy öthónapos felépülési időszak után. Bár újra megsérült a bokája a válogatott Egyenlítői-Guinea elleni meccsén, a szövetségi kapitány, Vicente del Bosque szerint semmi komoly.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bréking: Khedira fél évre lesérült
Vége Sami Khedira szezonjának. A Real Madrid és a német válogatott középpályása keresztszalag-szakadást szenvedett jobb térdében az Olaszország elleni mérkőzésen. Meg kell műteni a játékost. A hírt a Német Labdarúgó-szövetség...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Sami Khedira
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu