Törökök hívták az Arsenal védőjét?

Létrehozva: 2012. október 14. 18:57
Tagadta azt a híresztelést, miszerint egy török klub kis híján elvitte az átigazolási piac hajrájában az Arsenaltól André Santost. Az Ágyúsok brazil szélsőhátvédje diplomatikusan nyilatkozott, de nyitva hagyta az ajtót.


A tavaly nyáron nagy reményekkel érkezett futballista nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, az köztudott volt, hogy védekezésével akadhatnak gondok, és ez igazolódott is, hamar kiszorult a kezdőcsapatból.

Mindössze 17-szer szerepelt eddig a klub színeiben, amely annak fényében sem sok, hogy sérüléssel bajlódott, és tavaly ősszel még úgy ahogy pályára lépett, az új szezonban már biztos tagja a kispadon ülők csoportjának.

Ennek fényében nem csoda, hogy az utóbbi időben a sztárkluboknál létszámfelttivé válókra specializálódó török klubok egyike bepróbálkozott. Legalábbis értesülések szerint, maga a játékos ugyanis tagad.

„Szeretném tisztázni a helyzetemet. Minden tiszteletem a Fenerbahcéé, Isztambul egy gyönyörű város... de jelenleg Ágyús vagyok – válaszolta a hírekre André Santos Twitter-oldalán. – Eddig egyetlen ajánlatot sem kaptam török csapattól, de ha egy napon fogok, akkor a családommal megfontolom, és dönteni fogok" – hagyta nyitva az ajtót...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu