Tízmillió fontba kerülne Redknapp

Létrehozva: 2012. február 10. 10:47
Az Angol Labdarúgó-szövetségnek, az FA-nek mintegy tízmillió fontot kellene fizetnie a Tottenham Hotspurnek, hogy elengedje Harry Redknappet. Guus Hiddink érkezésére nincs esély a holland ügynöke szerint, míg Capello aligha köt ki az Internél.


 

Fabio Capello szerdai lemondásával minden angol futballszerető szeme az FA székházára szegeződik, az új szövetségi kapitány kilétét ugyanis egyelőre homály fedi.

A legesélyesebbnek Harry Redknappet tartják a posztra, ám az ő kivásárlása nem lenne aprópénz, nagyjából tízmillió fontba fájna.

A szakembert 2013 júniusáig köti szerződés a White Hart Lane-re, márpedig a kivásárlási ára ötmillió font, amihez a másfél évre szóló javadalmazását is hozzá kellene csapnia a szövetségnek, évi 3,1 millióval számolva – és ez az összeg is a Spurs markát ütné..

Redknapp saját bevallása szerint egyelőre nem foglalkozik a lehetőséggel, és azon serénykedik, hogy a soron következő bajnokira megfelelően felkészítse a Tottenhamet.

A jelenleg munkanélküli Guus Hiddink érkezésére vajmi kevés a sansz, aminek igencsak prózai oka van.

„Nem hiszem, hogy működne. Már csak azért sem, mert meglehetősen szoros kapcsolata van John Terryvel, ami még a Chelsea-nél alakult ki köztük” – nyilatkozta a holland menedzsere, Cees van Nieuwenhuizen.

Hogy Fabio Capello sorsa hogyan alakul, azt szintén kérdőjelek övezik. Sokan az Intert emlegetik vele kapcsolatban, de a Nerazzurrik elnöke lehűtötte a kedélyeket.

„Semmi alapja nincs annak, hogy most vagy a szezon végén edzőt cserélnénk. Claudio Ranieri állása nincs veszélyben” – jelentette ki Massimo Moratti.

Címkék: harry_redknapp
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu