Tévez visszavonta távozási kérelmét!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 20. 19:03
Lezárult Carlos Tévez eddigi legnagyobb kálváriája, a Manchester Citynél rendszeresen balhézó, problémázó argentin a vezetőséggel folytatott tárgyalások után visszavonta másfél hete benyújtott távozási kérelmét – adta hírül az egyesület hivatalos honlapja hétfő este.


A megbeszélesek során megszelídült a panaszos támadó és teljes támogatásáról biztosította a klubot, szerződését nem érte változás, és innentől csak a csapatra koncentrál.

Roberto Mancini így kommentálta a hírt: „Carlos egy világklasszis játékos, aki felbecsülhetetlen mértékben járult hozzá a klub teljesítményéhez érkezése óta" – utalt a futballista eddigi 50 mérkőzésén szerzett 33 góljára.

„Örülök, hogy végre csak a szakmai ügyekre koncentrálhatunk és reméljük, hogy Carlos az eddigiekhez hasonló produkcióval járul hozzá az együttes fejlődéséhez" – tette hozzá az olasz szakember.

Tévez hónapok óta elégedetlen helyzetével, többször összevezett Mancinivel és más klubvezetőkkel, kiakadt a keret fiataljainak hozzáállására, családját hiányolta. Emelett annak ellenére, hogy évek óta Angliában tartózkodik nyelvi nehézségekre panaszkodott, és a hírek szerint heti 300 ezres fizetést követelt, amit ezek szerint nem kapott meg. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu