Tévez már készülhet a vakációra

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 13. 23:35
Az argentin szövetségi kapitány a várakozásoknak megfelelően mellőzte Carlos Tévezt, a Juventus sztárját a vb-keret kihirdetésekor. Előzetes listáján nem szerepel a csúcsformában lévő támadó, ott találjuk viszont Franco Di Santót, aki mindössze négy találatig jutott a Werder Bremenben, a Bundesliga-szezonban. Pastore és Mauro Icardi is távolmarad Brazíliától.


Tévez 19 gólt rámolt be az ellenfeleknek a Serie A-ban, ám ez sem volt elég Alejandro Sabella meggyőzésére, aki 2011 óta tartó regnálása során egyszer sem hívta be Carlitost.

A legtöbben úgy tudják, azért nem, mert nem illik be a taktikai elképzeléseibe, valamint azért, mert nem tűri ha padoztatják (a franciák kimaradójához, korábbi klubtársához, Samir Nasrihoz hasonlóan).

Tévez egyébként már hetekkel ezelőtt elárulta, a vb idejére vakációt tervez, családjával együtt ellátogatnak az Egyesült Államokba, Disneylandbe.

Változnak az idők, Diego Maradona kapitánysága alatt, 2008 és 2010 között még kihagyhatatlan volt a válogatottból az Apacs:

"Az én csapatom Tévezből és további tíz játékosból áll. Nincs argentin kezdő az argentin nép kedvence nélkül" - nyilatkozta annak idején az "Isteni Diego", dicsérve a csatár küzdő szellemét, elszántságát.

Nem csoda, ha mostanában "lázadoznak" a drukkerek Argentínában, egy kisebb csoport elkeseredettségében nyilvános tüntetésen követelte Tévezt a csapatba a keddi nap folyamán.

A 30 FŐS ARGENTIN KERET:
Kapusok: Sergio Romero, Mariano Andújar, Agustín Orión.

Védők: Ezequiel Garay, Federico Fernández, Pablo Zabaleta, Marcos Rojo, Jose Maria Basanta, Hugo Campagnaro, Nicolás Otamendi, Martín Demichelis, Gabriel Mercado, Lisandro López.

Középpályások: Fernando Gago, Lucas Biglia, Javier Mascherano, Fabián Rinaudo, Enzo Pérez, José Sosa, Éver Banega, Angel Di María, Maxi Rodríguez, Ricardo Álvarez, Augusto Fernández.

Csatárok: Sergio Agüero, Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi, Rodrigo Palacio, Franco Di Santo.

Fontosabb kimaradók: Tevez, Pastore, Icardi, Lamela, Cambiasso, Caballero, Coloccini, Gaitán, Tino Costa.

EGY ARGENTIN SLÁGER, A CÍME: TÉVEZT A VÁLOGATOTTBA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu