Tévez duplázna: Scudetto és BL-cím!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 7. 22:07
Boldog Torinóban, és éhesebb a sikerre, mint valaha az argentin csatárcsillag, Carlos Tévez, aki legfrissebb interjújában tekintett vissza a nyári Juventushoz átigazolása óta eltelt időszakra, valamint beszámolt a szezonra vonatkozó várakozásairól.


"Az elsődleges célunk a Scudetto megszerzése, már csak azért is, mert az egymás utáni harmadik bajnoki cím történelmi tettet jelentene (a Juve a 30-as években vitte ezt végre legutóbb a Serie A hajnalán, a szerk.). És akkor még ott van a Bajnokok Ligája..." - nyilatkozta az Apacs.

A bajnoki címért folyó versenyben jelenleg fej-fej mellett halad a Napolival a Bianconeri, azzal a Napolival, amelyet vasárnap este hazai környezetben fogadhat. Még ennél a két csapatnál is jobban rajtolt azonban a Roma, amely a begyűjthető 33 pontból 31-et zsebelt be.

A BL-ben jelenleg utolsó csoportjában a torinói együttes, de saját kezében a sorsa, ha nyeri következő két meccsét, akkor nyolcaddöntőbe jut (akár egy isztambuli döntetlen is elég lehet majd ehhez).

Buenos Aires, Sao Paulo, London és Manchester után vezetett a nyáron Torinóba Tévez útja, ahol hamar beilleszkedett, és láthatóan otthon érzi magát.

"Örülök, hogy a Juventust választottam, igazi topcsapat. Mindig is topcsapatokban játszottam, nem adtam alább. Boldog vagyok itt. Érzem a szurkolók szeretetét, nem rossz érzés, ha a neved skandálják..." - hangzott Tévez válasza, amelyet nem is kellett tovább magyaráznia.

Címkék: Carlos Tévez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu