Tévez bizonyítaná, méltó a 10-esre

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 28. 17:24
Fontos igazolást hajtott végre az átigazolási piacon a Juventus Carlos Tévez megszerzésével, ez lehet az egyik kulcs ahhoz, hogy olyan csapattokkal is felvehessék a versenyt a nemzetközi porondon, mint a Bayern vagy a Barcelona. A 29 éves argentin csatárcsillag megkapta Del Piero tízes mezét, a pályán hálálná meg a bizalmat.


"Tudatában vagyok annak, micsoda erőfeszítéseket tett értem a Juventus. Érzem a felelősségét annak hogy a tízes mezt viselhetem, ez egyben nagy kihívást is jelent számomra" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Tévez, aki a nyaralását szakította félbe, hogy áteshessen az orvosin Torinóban, és 10 millió font fejében csapatot válthasson.

Az Apacs előtt olyan legendás játékosok fociztak a Juve tízesében, mint Michel Platini, Liam Brady vagy Alessandro Del Piero.

"Klasszisoknak jár ez a mez, igyekszem bebizonyítani, hogy méltó vagyok a viselésére. A Bocában is tízesben játszottam, abban a mezben, amelyet Diego Maradona is viselt. Del Pierónak hívták azt a játékost, aki legutóbb magára ölthette, külön öröm, hogy őt követhetem a sorban. Ő olyan játékos, akiről csak a legnagyobb tisztelettel beszélhetek, egy igazi ikon" - mondta a Man. City korábbi gólvágója.

A Juve sportigazgatója, Beppe Marotta elárulta, Tévez maga kérte a tízest, és meg is érdemli azt, mert a pályán és azon kívül is bizonyította az évek során, hogy rászolgál erre.

TÉVEZ BOLDOG

Címkék: Carlos Tévez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu