Tagadják, hogy Jovetics a Cityé lenne

Létrehozva: 2012. szeptember 13. 19:09
Megelégelte a Fiorentina sportigazgatója, hogy az átigazolási piac lezárulta ellenére is slágertéma a klub nagy értéke, Stevan Jovetics jövője, egyúttal tagadta, hogy bármilyen megegyezés létezne a Manchester Cityvel.


A nyáron Roberto Mancini szerteágazó források szerint a montenegrói válogatott nyomában volt, de minden erőfeszítése ellenére a sokra tartott támadó maradt Olaszországban. Miután azonban lezárult augusztus 31-én a piac, a pletykák nem enyhültek, hanem tovább élnek, és már a januárt emlegetik, amikor megtörténhet a váltás.

„Hogy mi a helyzet Jovetics ügyével és kivásárlási árával? Szeretném egyszer s mindenkorra lezárni ezt a fejezetet – válaszolta Daniele Prade a La Nazione kérdésére. – Ha történik valami, azt őszintén közöljük mindenkivel."

„Tehát lesz információ Jovetics jövőjéről a maga idejében, amikor ezt hivatalos formában bejelentjük. Ennek értelmében nincs sok értelme előszerződésről beszélni a Manchester Cityvel, a klub tulajdonosai valóban kiváló kapcsolatot ápolnak az angolokkal, de semmifajta előzetes megállapodásról nem tudok beszámolni."

„Jo-Jo a Fiorentina játékosa, és legalább a jövő nyárig az is marad" – üzent a januári pletykáknak.

Korábban a Violák részéről elismerték, hogy nem valószínű, hogy hosszú távon képesek lesznek megtartani őt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu