Súlyosan megsérült az Újpest kapitánya

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 22. 19:59
Vermes Krisztián, az Újpest csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett edzés közben, aminek következtében mentő szállította el az Uzsoki utcai kórházba. Az első vizsgálatok megállapították azt, amit a helyszínen is sejteni lehetett: a válogatott hátvéd súlyos térsérülést szenvedett.


 

Vermes Krisztián állapotáról a csapatorvos adott tájékoztatást a Lilák honlapjának.

„Sajnos, teljes térdficamról és többszörös szalagsérülésről kell beszélnünk Krisztián esetében – nyilatkozta Dr. Domaraczki Olivér. – Az első és hátsó keresztszalag, valamint a belső oldalszalag elszakadt. Holnap (szerdán) érfestéssel vizsgáljuk meg, hogy mennyire sérültek meg az erek, ettől függően pedig csütörtökön artroszkópiás beavatkozásra kerül sor, amely során megállapíthatjuk a porc állapotát.”

A csapatorvos hozzátette, Vermesre több műtét vár a felépülésig, a keresztszalag-operáció pedig két hónap múlva következhet. Szerencsére csonttörés nincs, mégis olyan súlyos a sérülés, amilyen ritkán fordul elő. Lassú gyógyulásra kell számítani, amely legalább fél évet vesz majd igénybe.

Az Újpest csapatkapitányának állapota a nap folyamán javult, és a klub honlapjának felidézte a szerencsétlen esetet.

„Hál’ Istennek, már nem érzek fájdalmat, de még lüktet a térdem. A lábamat altatás közben helyreigazították, de amit előtte érzetem, az pokoli volt… Edzésen, a játék közben egyik játékostársam ráesett a lábamra, de szeretném elmondani, hogy baleset volt, éppen ezért nem is tartom fontosnak, hogy kivel ütköztem. Mostantól csak a gyógyulásra és a teljes felépülésre szabad koncentrálnom, de az állapotomról többet tudunk meg a csütörtöki műtét után” – mondta Vermes.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu