Súlyos pénzbüntetés az Újpestnek

Szerző: MTILétrehozva: 2014. november 4. 19:05
Hétszázezer forint megfizetésére kötelezte az Újpest FC-t a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága az MTK ellen múlt vasárnap játszott mérkőzésen történtek miatt.


Az mlsz.hu-n kedden olvasható beszámoló szerint a testület a lila-fehér klub szurkolói által bekiabált megbotránkoztató rigmusok, valamint a pirotechnikai eszközök stadionba vitele és használata miatt rótta ki a büntetést, s súlyosbító körülményként értékelte, hogy az idei szezon minden fordulója után indult fegyelmi eljárás az egyesület ellen.

A Videotonnak a Budapest Honvéddal megvívott találkozón elhangzott szurkolói megnyilvánulások, a legutóbb egymás ellen játszó Győrnek és Diósgyőrnek pedig ugyancsak a drukkerek bekiabálásai miatt kell egyformán 200-200 ezer forintot fizetnie.

A fegyelmi bizottság a határozat jogerőre emelkedésének napjától a soron következő átigazolási időszak kezdetétől egy hónapra kizárta a Kecskemétet az igazolási és átigazolási jogból, mert Vukasin Poleksic kapussal szemben a klub nem tett eleget a pénzügyi kötelezettségének.

A testület Kulcsár Tamást, a Debrecen játékosát, mint visszaesőt négy bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, mert a futballista könyökkel szándékosan arcon ütötte ellenfelét a Pápán játszott összecsapáson.

Címkék: Újpest FC
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu