Stockholmban edzett a magyar válogatott

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 3. 09:02
Csütörtök este már a mérkőzés helyszínén, Stockholmban edzett a magyar labdarúgó-válogatott, amely pénteken a házigazda svédek ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezőket. A magyar küldöttséggel tartott Mezey György, a Videoton, valamint Herczeg András, a DVSC-TEVA vezetőedzője is.


„Az én kérésem volt, hogy a két kolléga is velünk tarthasson – mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának. – A Debrecen és a Videoton adja a legtöbb játékost a keretbe, ezért éppen őket hívtuk meg."

"Ezzel is jelezni szeretném, hogy a válogatott nem elkülönülő sziget, hanem része a magyar futball családjának, emellett pedig természetesen folyamatosan tartom a kapcsolatot a klubokkal, a kollégákkal az egész országban." A tréning előtt Egervári Sándor sajtótájékoztatót tartott, amelyen a játékosokat Rudolf Gergely, a Genoa légiósa képviselte.

A svéd újságírók arra voltak kíváncsiak, hogy a magyar játékosok mit szólnak ahhoz, hogy a skandináv országban nem tartják sokra a csapatot. Rudolf a felvetésre elmondta: őt inkább motiválja, ha lebecsülik, míg Egervári Sándor hozzátette, aki látta az angolok elleni találkozót, az nem vádolhatja szimulálással az együttest.

A sajtótájékoztatót követően Egervári Sándor egy 75 perces edzést tartott a futballistáknak a Rasunda-stadionban, a gyakorlás nagy részében egymás közti játékkal készültek a játékosok. A foglalkozás után vacsora, majd egy félórás megbeszélés zárta a programot.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu