Spurs-tripla, Eriksen is hivatalos

Létrehozva: 2013. augusztus 30. 22:28
Hatalmas napnak bizonyult a szombat a Tottenham életében, ugyanis a klubrekordot döntő Erik Lamela és az új román csúcsot felállító Vlad Chiriches után becserkészte az Ajax irányítóját, Christian Eriksent.


Az amszterdamiakkal három holland bajnoki címet szerző dán ígéret szerdán kapott engedélyt klubjától, hogy tárgyaljon, és nem tartott sokáig az egyezkedés. A hírek szerint 13 millió euróért vásárolták meg a londoniak.

A nyáron a Borussia Dortmunddal, a Bayer Leverkusennel és a Liverpollal is intenzíven összeboronált 21 éves támadó középpályás 161 mérkőzésen 33 gólt szerzett az Ajax színeiben, míg a válogatottban már 37-szer szerepelt.

„Mindenki láthatta a Spurs fejlődését, én pedig szerettem volna ennek a projektnek a része lenni” – mondta Eriksen a szerződtetése után, aki fantasztikus irányító készségei mellett szabadrúgásairól híresült el Amszterdamban.

Ezzel úgy tűnik, hogy minden részlet helyére került a White Hart Lane-en, több emberrel bebiztosították sztárjukat, a klub történetében soha nem látott összegeket költöttek. Tehát már csak a finálé van hátra, Gareth Bale távozása!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu