„Spurs? Ilyen egy bajnokcsapat!”

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 30. 14:50
William Gallas úgy érzi, hogy a Tottenham Hotspur 1961 után először megnyerheti az angol bajnoki címet ebben az idényben.


A Spurs elveszítette ugyan első két meccsét (MU 0-3, City 1-5), de azóta a begyűjthető 30 pontból 28-at bezsebelt, s ha az Everton elleni, hazai meccsére - amelyet csak januárban pótol be - megelőgeznénk a három egységet, akkor a City első számú üldözőjévé lépne elő, egy ponttal maga mögé utasítva a Manchester Unitedet. A londoniak sorsolása kedvező decemberben, a Boltonnal (o.), a Stoke-kal (i.) és a Sunderlanddel (o.), mérkőznek, mielőtt a Chelsea is a White Hart Lane-re látogatna.

Gallasnak kétszer már sikerült Premier League-et nyernie a Chelsea-vel, azóta az Arsenalt is megjárta, a Spurs a harmadik londoni munkaadója.

"Tudom, milyen érzés bajnoknak lenni, a Spurs megérett erre, jó eséllyel pályázunk valami ilyesmire. Azért futballozol, hogy sikereket érj el, hogy segíts felemelkednie a csapatnak hinnünk kell magunkban, keményen kell dolgoznunk, és akkor befoghatjuk a Cityt. Csodálatos látni, hogy jól megy a játék, és bármelyik meccsen van sanszunk a győzelemre."

"Azt azért nem szabad elfelejtenünk, hogy a City áll az élen, és hogy nyomunkban van az Arsenal, nagyon fontos, hogy meccsről meccsre megmutassuk, mit tudunk" - nyilatkozta Gallas, aki arról is beszélt, hogy bár sokszor csak a cserepad jutott neki a Tottenhamnél, de alárendeli magát a csapatérdeknek, s korábban már bizonyította, hogy nem a pénzért játszik, hanem gyermekkori álmát teljesíti be. Két-három évet vállalna még.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu