Spurs folytatja: Eriksennel tárgyal

Létrehozva: 2013. augusztus 28. 22:14
Erik Lamela szerdai szerződtetésével nem állt meg a Tottenham átigazolási gépezete, szintén a nap folyamán az Ajax vezetőedzője, Marc Overmars kijelentette, hogy engedélyt kapott a Christian Eriksennel való tárgyalásra.


Egyelőre csak a Roma erősítette meg Lamela érkezését, miközben a levegőben lóg Vlad Chiriches érkezése is, de a Spurs már újabb komoly igazoláson dolgozik, és a jelek szerint jó úton halad annak véglegesítése felé.

„Daniel Levy (a Tottenham elnöke - a szerk.) a mai napon itt, Amszterdamban járt, hogy egyeztessen Eriksen átigazolásáról. Egyelőre semmifajta megállapodás nincs, és nem is lesz, míg alá nem írta a szerződést" – árulta el a Telegraaf TV-nek a holland bajnok meglepően bőbeszédű vezetőedzője, Marc Overmars, majd hozzátette.

„Eriksen innentől tárgyalhat a Tottenhemmel – tért ki arra, hogy a dán engedélyt kapott. – Nyilvánvaló, ha valóra válik, akkor senki sem örül majd távozásának. Főleg az edzői stáb tagjai, akik azért dolgoztak, hogy az új szezonban még hatákonyabb, még jobb játékos legyen. Egy idényre még szívesen láttuk volna itt Amszterdamban."

A hírek szerint 15 millió euróért áll tovább a kreatív középpályás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu