Song hivatalosan is barcás

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 20. 18:06
Alexandre Song aláírta szerződését a Barcelonával, így immár hivatalosan is a csapat játékosának tekinthető az Arsenal egykori szűrője. A katalán közönségnek hétfő este mutatják be, a Gamper-kupa szolgáltat hozzá apropót.


 

Az Arsenal és a Barcelona már napokkal ezelőtt megegyezett Alex Song vételárában, és a katalánoknak csupán a játékossal kellett megegyezniük a részletekben.

A tárgyalások során hatalmas volt az egyetértés, így a Barca honlapja hétfőn már arról posztolt képet, ahogy a labdarúgó kezet fog az elnökkel, Sandro Rosell-lel.

A kameruniért 19 millió eurót kap az Arsenal, míg a labdaszerző markát nagyjából 80 ezer euró üti hetente, öt éven keresztül.

Songot „erőszakkal” aligha lehet majd elvinni Barcelonából, hiszen a szerződésébe 80 millió eurós kivásárlási árat foglaltak bele.

A friss szerzeményt hétfő este mutatják be a Nou Campban, amelynek közönsége eredetileg a Sampdoria elleni Gamper-kupa-mérkőzésre látogat ki.

Közben az angol sajtó arról cikkezik, Songtól egyenesen szabadulni akart az Arsenal, a játékos ugyanis rendre késett edzésről, kifejezetten lusta volt, szította a tüzet az öltözőben, és védekezésben komoly hiányosságokat rótt fel neki a menedzser, Arsene Wenger.

Az, hogy a játékos szakmailag mennyire járt jól az üzlettel, újabb kérdést vet fel, hiszen nehéz elképzelni, hogy Sergio Busquetset ki tudná robbantani a kezdőcsapatból.

Címkék: Alexandre Song
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu