Soldado nem írja le Torrest

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 1. 11:02
Roberto Soldado hiába szerzett mesterhármast a Venezuela elleni barátságos mérkőzésen, a kihagyott tizenegyese nagyon bosszantja. A Valencia és a spanyol válogatott csatára szerint nem lenne helyes, ha már most minden gondolata az Európa-bajnokság körül forogna.


 

A világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott nem kímélte dél-amerikai ellenfelét szerdán Málagán, laza ötössel küldte haza a vendégeket.

A mérkőzés hőse egyértelműen Roberto Soldado volt, aki három gólt is berámolt a venezuelai kapuba, igaz, a mészpontról hibázott. Nem is hagyta szó nélkül.

„A gólokat a második félidőben szereztem, amikor a körülmények sokkal kedvezőbbek voltak. A játék sokkal nyíltabb volt, a védelmük pedig jóval sebezhetőbb. A kihagyott büntető viszont intő jel” – nyilatkozta a Valencia remek formának örvendő gólvágója.

A Real Madrid nevelése Fernando Torres kárára került a keretbe, a Chelsea góliszonyban szenvedő támadója 2006 óta először nem kapott meghívót, mikor egészséges volt. Vetélytársa szerint egyelőre korai lenne azon morfondírozni, ki milyen esélyekkel utazhat a lengyel-ukrán Európa-bajnokságra.

„Egy álmom vált valóra, hogy ismét számításba vesznek a válogatottnál, ahhoz ugyanakkor a következő három hónapban is így kell teljesítenem, hogy a kontinensviadalon is ott lehessek” – intett óvatosságra.

A Kölyök kiszorítása már csak azért is komoly fegyvertény lenne, hiszen a 2008-as Eb döntőjében éppen ő nyert trófeát a spanyoloknak azzal, hogy belőtte a németek elleni egyetlen gólt Bécsben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu