Sokkolt Capello a kerethirdetésnél

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 4. 16:46
Kevin Davies is helyet kapott az angol labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezős keretében. A Bolton Wanderers 33 esztendős csatára most debütálhat a felnőttválogatottban. A vb-n potyázó Robert Greent szintén beválogatta Fabio Capello szövetségi kapitány.



Az angolok borzasztóan állnak csatárok terén, még akkor is, ha Wayne Rooney várhatóan időben felépül, így helyet biztosított számára Fabio Capello a Montenegró elleni Eb-selejtezős keretben.

Az olasz szakember hatalmas meglepetésre Kevin Daviesnek is meghívót postázott, márpedig a Bolton 33 éves veteránja még egyetlen egyszer sem lépett pályára az A-válogatottban.

A támadó mindössze a korosztályos csapatokban szerepelt, az U21-es együttesben nyolc találkozón kétszer talált be az ellenfél kapujába.

A sheffieldi születésű játékos pályafutása során elkerülte a nagycsapatokat, és tervei szerint ez már így is marad, ugyanis a Wanderersből szeretne visszavonulni, amelyet 2003 óta szolgál.

A Háromoroszlánosok keretébe visszatért továbbá Robert Green, aki az Egyesült Államok ellen vétett bakija nyomán lett kegyvesztett Capellónál.

Az egyes számú mezt ugyanakkor aligha orozza el a Manchester City hálóőrétől, Joe Harttól, de valószínűleg Ben Foster is előrébb szerepel nála a rangsorban.

Az angol válogatott jövő kedden játszik Eb-selejtezőt Montengróval a Wembley-stadionban.

 

AZ ANGOLOK KERETE:
Kapusok: Ben Foster (Birmingham City), Robert Green (West Ham United), Joe Hart (Manchester City).
Hátvédek: Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Rio Ferdinand (Manchester United), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Stephen Warnock (Aston Villa).
Középpályások: Gareth Barry (Manchester City), Joe Cole (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Tom Huddlestone (Tottenham Hotspur), Adam Johnson (Manchester City), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa).
Csatárok: Darren Bent (Sunderland), Peter Crouch (Tottenham Hotspur), Kevin Davies (Bolton Wanderers), Wayne Rooney (Manchester United).

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu