Soha nem látott bírság a két focistának?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 14. 13:35
Az Aston Villa példátlan méretű pénzbüntetést kiszabására készül, miután a klub két futballistája, Richard Dunne és James Collins lerészegedve felháborítóan viselkedett egy múlt heti csapatépítő túrán. Hathetes fizetésüket vonnák meg tőlük a dühös klubvezetők.


A sérült hátvédpáros nem ment el paintballozni, helyette felöntött a garatra, olyannyira, hogy a közös vacsora végére magáról nem tudott.

A keret döntő része, miután megtekintette az aznap esti Tottenham-AC Milan BL-meccset lefeküdt aludni, ám ketten fennhangon az edzői stábot és néhány társukat, köztük az ifjú Fabian Delphet kezdték kritizálni, amiért a csapat a kiesőzóna környékén tartózkodik.

Dunne állítólag olyannyira berúgott, hogy másnap egyáltalán nem emlékezett a történtekre, és bár ő és Collins is bocsánatot kért, a klubvezetők nem tudnak napirendre térni a balhé felett. Rekordméretű bírság kiszabását tervezik.

Másfél havi járandóságukat akarják levonni, mivel 50-50 ezer font körül keresnek hetetne, nagyjából 300 ezer fontra büntetnék őket, amelyre a futball történetében aligha volt példa (Ashley Cole fegyverügyénél 250 ezret emlegettek).

Egy akadálya viszont van a nagyjából 100 millió forintnak megfelelő összeg elkobzásának: a hivatásos játékosok szövetségének (PFA) szabályzata szerint a futballistákat maximum kétheti gázsijuktól szabadíthatják meg. A Villa viszont ennyivel nem elégedne meg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu