Sneijder: Nem engedtek el az MU-hoz

Létrehozva: 2013. február 14. 13:45
Gyökeresen másképp alakulhatott volna Wesley Sneijder pályafutása, ha az Internazionale nem akadékoskodik tavaly nyáron – árulta el a holland középpályás, aki közel állt a Manchester Unitedbe igazoláshoz.


Utólag, Törökországban derült ki, hogy nem voltak alaptalanok a tavaly nyáron az irányítót Angliába, így a Manchester Cityhez és a Manchester Unitedhez kötő pletykák. Sneijder a héten beszélt arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül a milánóiaknál, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a klubnál tartsák.

„A Manchester United 20 millió eurót ajánlott értem, de az Inter nem fogadta el – kezdte a török Fanatik című lapnak az azóta a Galatasarayhoz ennek az árnak a töredékéért került játékos a 2012 nyarán történtekről. ˜– Mentem volna Angliába, de a csapat nem engedett, majd ezután arra kértek meg, hogy fogadjam el fizetéscsökkentési ajánlatukat."

„Massimo Moratti (az Inter elnöke - a szerk.) azt mondta nekem, hogy ha évi 7 millió eurót kapsz tőlem, akkor alá kell írnod ezt az 5 évre szóló szerződést. Nem írtam alá. Utána tudtam meg, hogy 50 millió eurót kivásárlási ár szerepelt volna az új papírokon..." – mesélte a meghiúsult hosszabbítás részleteit Isztambulban.

„Ezért kerültem három hónapra a lelátóra, mind a Real, mind pedig az Inter elnökével összekaptam" – zárt Sneijder, akit végül a kényszerintézkedések ellenére sem tudtak megtartani és mindössze 7,5 millió euróért adtak el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu