Sevilla: Negredo a Man. Cityé lesz

Létrehozva: 2013. július 17. 15:31
Pár napja még rendkívül távolinak tűnt a megegyezés José María del Nido számára Álvaro Negredo ügyében, szerdán, azonban bejelentette a klubelnök, hogy a spanyol válogatott csatár rövid időn belül a Manchester Cityhez igazol.


"Már csak néhány apró részlet vár tisztázására, ha minden jól megy, akkor még ma elköszönünk Negredótól" - mondta a prezidente, akinek egyesülete sajtóhírek szerint 25 millió euróval vigasztalódhat (ehhez jönnek hozzá a bónuszok).

"A Manchester City nagyszerű játékost kap tőlünk, aki a leggólerősebb spanyol futballista volt az elmúlt szezonban. Mindenki jól jár. Negredo élete szerződését köti ezzel, mi pedig a második legnagyobb üzletünket Dani Alves eladása után" - olvasható a Sevilla honlapján.

A 27 éves támadó tehát továbbra is együtt futballozhat majd a spanyol szélső Jesús Navasszal, aki korábban, hasonló összeg fejében távozott az andalúzoktól Manuel Pellegrini új csapatához.

FRISSÍTÉS: a Sevilla 18 óra után közölte, hogy este fél nyolctól vesz búcsút a spanyol ásztól a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban.

Címkék: Alvaro Negredo
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu