Sergio Ramos: Nana, óvatosan az USA-val!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 23. 20:52
A spanyolok az Egyesült Államok elleni Konföderációs Kupa-elődöntőben megdönthetik Brazília 35 meccses veretlenségi rekordját, de Sergio Ramos cseppet sem nyugodt amiatt, hogy az USA-val kell megmérkőzniük a döntőbe jutásért és a csúcsdöntésért. A válogatott és a Real Madrid védelmének oszlopa szerint kitűnően felkészültek ellenfelükből, és könnyelműségnek nyoma sem lesz Bloemfonteinben.


KONFÖDERÁCIÓS KUPA, ELŐDÖNTŐ:
Spanyolország-Egyesült Államok - szerda, 20:30
Bloemfontein, Free State Stadion, vezeti: Jorge Larrionda (uruguayi).

A Furia Roja díszlépésben jutott el a legjobb négyig, és hibátlan mérleggel, nyolc rúgott góllal nyerte meg csoportját, miközben egyetlen egyszer sem kapitulált.

A nagy menetelésben tevékeny szerepet vállalt Sergio Ramos, akinek elmondása szerint az Egyesült Államok elleni elődöntőben sem lehet majd őket feltartóztatni.

„Videón alaposan kielemeztük leendő ellenfelünket. A rögzített játékhelyzeteknél, különösen a szögleteknél nagyon ébernek kell majd lennünk, fizikálisan ugyanis nagyon erősek” – elemezte Ramos az Egyesült Államok stílusát az EFE spanyol hírügynökségnek.

„Nehéz igazán jól felkészülni egy olyan csapatból, amely számunkra ha nem is teljesen ismeretlen, de kevésbé van szem előtt. Könnyebben meglepetést tud okozni, de minden lényeges dolgot átbeszéltünk, és készen állunk a megméretésre.”

„Igazán kiemelkedő képességű csapattal, mint amilyen Brazília és Olaszország, még nem találkoztunk a Konföderációs Kupán, de a döntőben ez könnyen megváltozhat, így topformában kell tartanunk magunkat.”

Sergio Ramos emellett elárulta, az edzőteremben a két csapat néhány tagja már összefutott, ám a nyelvi korlátok miatt nem tudtak mélyrehatóbb beszélgetést folytatni…

A kilencven perc mindenesetre a spanyolok győzelmét ígéri, és ha az USA előtt sem hajolnak meg, történelmi tettet hajtanak végre, 36 meccses veretlenségi sorozatot rajtuk kívül ugyanis senki más nem tudna felmutatni, nem is beszélve a zsinórban megnyert 16 mérkőzésről.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu