Rooney levelet írt az UEFA-nak

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 12. 21:18
Akár a teljes Eb-csoportkört is kihagyhatja jövő nyáron az angol válogatott csatára, Wayne Rooney, akit a múlt heti, Montenegro elleni selejtezőn állítottak ki szándékos rúgásért. Az MU-sztár tollat ragadott és levelet írt az UEFA-nak.


Az UEFA Fegyelmi és ellenőrzési Bizottsága csütörtökön hoz döntést az ügyben, s ha ragaszkodik a szabályzat minden betűjéhez, akkor három meccsre kell eltiltania Rooney-t.

Az angol csatár egyből piros lapot kapott, miután hátulról elkaszálta Miodrag Dzudovicsot, a labda szinte nem is volt a látóterében. A meccsen elkövetett szándékos durvaságért három, a különösen durva szabálytalanségért öt meccses szankció jár. Az utóbbi alkalmazása drákói szigorral érne fel, de a Daily Mirror az UEFA hasonló ügyekben eljáró szakértőire hivatkozva azt írja, nagyon valószínű, hogy három találkozót kell kihagynia Rooney-nak, nagy mázli lenne, ha kettővel megúszná.

Roo nem várja tétlenül a határozatot, levelet írt az UEFA-nak, a megbánás jelét tanúsítva, ami egyébként már a pályán is tükrödődött reakcióin, s ezt Wolfgang Stark játékvezető nem is felejtette el megjegyezni.

Az MU futballistáját hat éve nem állították ki nemzetközi meccsen, az FA erre is alapozva habozás nélkül beadja majd fellebbezését, amennyiben valóban olyan döntés születne, amelynek következtében a teljes csoportkörre elveszítené a csillagot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Miért kellett őt lerúgni, Rooney?
VIDEÓ! Anglia válogatottja a várakozásoknak megfelelően kiharcolta az Eb-részvételt pénteken Montenegró otthonában, a podgoricai Városi Stadionban, de nem lehet minden tökéletes, az angol sajtó azon kesereg, hogy Wayne Rooney...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu