Rooney kész tárgyalni a Uniteddel

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 15. 14:22
Angol sajtóértesülések szerint Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott csatára kész tárgyalni a klubbal a folytatásról, a játékos ügynöke szerint a formális egyeztetés már meg is történt. Nyár óta számos találgatás indult el a támadó jövőjével kapcsolatban, mivel mindeddig nem hosszabbította meg 2015 nyarán lejáró szerződését.


 

Wayne Rooney eddig már több szerződéshosszabbítási ajánlatot is elutasított az Old Traffordon, nyáron pedig megint tűzközelbe került a távozása. Szerződése 2015 nyarán jár le, és a Metro értesülései szerint a játékos ügynöke már felevette a kapcsolatot a klub vezetőivel.

Paul Srtetford a hírek szerint formálisan már tárgyalt is az illetékesekkel, hogy meghosszabbítsák a 28 éves támadó szerződését, aki a jelek szerint hajlandó a jövőben is Manchesterben megkeresni azt a 250 ezer fontot hetente.

A United négyéves szerződést szeretne kötni Rooney-val, aki így további 52 millió fontot keres a klubnál. "Kevesen mennének el a klubtól, ha megkapják tőlünk a megfelelő ajánaltot" - tette hozzá tömören, és sokatmondóan David Moyes menedzser.

Címkék: Wayne Rooney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu