Rooney elárulta, mi volt a baja

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 10. 16:32
Wayne Rooney elmondta az angol újságíróknak, hogy mi bántotta ez előző szezonban. Frusztrálta, hogy Sir Alex Ferguson gyakran visszavont szerepkörben, és nem befejező csatárként számított rá. A jövőre vonatkozóan csak ennyit mondott a szerdai sajtótájékoztatón: "most jól érzem magam itt, a többit meglátjuk."


"Nyilvánvaló volt, hogy melyik poszton szerettem volna játszani, ehelyett a középpályára toltak, és ez nem tetszett. Azt hiszem ezért voltam boldogtalan. Talán önzőségnek tűnik, néha azonban eljön az a pillanat, amikor a saját karriered érdekében önzőnek kell lenned. Nem éreztem úgy, hogy elég játéklehetőséget kapok csatárként, így pedig nehéz ráérezni a ritmusra" - nyilatkozta Rooney, aki természetesen eleget tett Sir Alex Ferguson kérésének, de a jelek szerint nem igazán  érezte a bizalmát az elmúlt szezonban.

A 27 éves, angol válogatott sztár nyolc meccsen öt gólt szerzett a jelenlegi idényben, szabadrúgásokból életveszélyes, nyári átigazolási kálváriája már feledésbe is merült.

A helyzet azonban az, hogy jövő júniusban már csak egy év lesz hátra a szerződéséből. Ha addig nem hosszabbít, az bizony eligazolását vetítheti előre.

"Jó itt játszani, jól érzem magam itt. A többit majd meglátjuk. Megtárgyaljuk a klub illetékeseivel a maga idejében" - hangzott Rooney talányos válasza a sajtótájékoztatón.

WR10 végül arról is beszélt, hogy nála bevált David Moyes kemény fizikai felkészítése az előszezonban. Fittebbnek érzi magát, mint valaha.

Címkék: Wayne Rooney
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu