Ronaldo: Rooney most már gyönyörű!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 14. 19:03
Cristiano Ronaldo éppen egy döntő fontosságú világbajnoki pótselejtezőre készül Svédország ellen, és még az is lehet, hogy a végén ki kell hagynia a vb-t, de még ilyenkor is volt ideje arra, hogy kritizálja egykori önmagát, és megdicsérje volt csapattársát, Wayne Rooney-t. No nem a játékstílusa matt, hanem mert végre van haja.


 

Meglepetésre a Portugália - Svédország kulcsfontosságú világbajnoki pótselejtező előtt az újságírók nem csak a meccsről kérdezgették Cristiano Ronaldót, a Real Madrid aranylabdás világsztárját, hanem egykori csapattársáról is, Wayne Rooney-ról is.

"Rooney-nak megvan a saját stílusa - mondta Ronaldo a Shortlist Magazine-nak, majd könnyedebb stílusban folytatta. - Ráadásul most már jobban is néz ki, hogy végre van haja. Kifejezetten jól néz ki. Korábban egy kicsit csúnya volt, de most, hajjal, egyszerűen gyönyörű."

Azért magával szemben is kritikus volt. "Láttam képeket magamről, 16-17 éves koromban, és azt kérdeztem magamtól: mi az istent csináltam? A Manchester Unitedben hosszú spagettihajam volt, benne egy szőke tinccsel. Belegondolni is vicces."

A magas röptú sajtótájékoztatón szó volt a Cristiano Ronaldo által reklámozott új alsóneműk és új csapattársa, Gareth Bale kapcsolatáról, de a portugál újabb és újabb viccelődése már túl erős volt a SportHíradó szerkesztőinek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu