Ronaldo kidőlt, fix egyes?

Szerző: JJLétrehozva: 2014. november 16. 09:01
Puskaporos hangulatú vasárnap délutánra lehet számítani Livornóban, ahol a Serie B egyik legütőképesebb csapata fogadja a némi meglepetésre a középmezőnyben vitézkedő Pro Vercellit.


Tavaly még két osztálynyi volt a különbség a szóbanforgó együttesek között,  nem csoda, ha egyértelmű favorit a párharcban az A-ligába visszajutásért harcoló toszkán gárda.

A Livorno lőtt eddig a legtöbbet kapu felé, és kapura is a bajnokságban, otthon utóbbi öt meccséből négyet megnyert.

A Pro Vercelli hét idegenbeli találkozójából hatot bukott, de hogy nem egy pofozógépről van szó, azt azért jelzi, hogy ebből a hatból ötször csak egy góllal maradt alul.

Legyünk őszinték, ezúttal egy nagyobb verés is benne van a pakliban, a Livornót ugyanis még mindig bosszantja, hogy egy büntetőgóllal alulmaradt múlt szombaton Lancianóban.

Még csábítóbb az 1,92-es szorzó, ha figyelembe vesszük, hogy  a Próból kulcsember marad távol Ronaldo Pompeu da Silva, ismertebb nevén Ronaldo személyében. Az Empolitól kölcsönvett fazonszabász térdét pénteken operálták meg.

A bordómezesek védelme ezúttal nem lesz a legerősebb, de elbírhat a Vercelli csatáraival, akik saját stadionjuktól távol nem sziporkáznak.

Csekély bizonytalansági tényezőt jelent, hogy az egyik - kezdőbe jelölt - hazai középhátvéd, Lorenzo Gonnelli csak 90 percet játszott eddig a szezonban, igaz azt a meccset kapott gól nélkül hozta le a Livorno a Varese ellen (1-0).

Serie B
Livorno-Pro Vercelli, vasárnap 15:00

Oddsok:
Livorno 1,92
döntetlen 3,10
Pro Vercelli 3,70

További Serie B-tippek: ITT.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

Címkék: Livorno
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu