Roberto Carlos az idén befejezi

Létrehozva: 2012. január 30. 14:18
Roberto Carlos úgy nyilatkozott, decemberben szögre akasztja a futballcipőjét, de az Anzsi Mahacskalától nem szakad el: a tulajdonos tanácsadója lesz. Az 1998-as Bajnokok Ligája-döntőre emlékszik vissza a legszívesebben.



Noha a brazil hátvéd kontraktusa csak jövőre jár le Dagesztánban, nem tervezi, hogy kitölti – legalábbis játékosként nem.

„A szerződésem 2013 júniusáig érvényes, de decemberben lehetőség lesz arra, hogy befejezzem az aktív labdarúgást” – mondta Carlos a Marca spanyol szaklapnak.

„Ezt követően továbbra is a klub alkalmazásában állok majd, az elnököt, Szulejman Kerimovot fogom segíteni. Megkért, hogy dolgozzam ki a következő tíz évre szóló stratégiát.”

A Marca arra kérte a 2002-ben világbajnok, 1998-ban világbajnoki döntős játékost, nevezzen meg egy mérkőzést, amely a legkedvesebb a számára.

„Ha választanom kell, legyen az 1998-as BL-döntő, amikor 1-0-ra legyőztük a Juventust a Real Madriddal. Nagyon sokat jelentett a szurkolóknak, 32 év után nyertünk ismét a sorozatban. Csak azt sajnálom, hogy Spanyol-kupa-arany nincs a gyűjteményemben.”

Carlos múlt februárban szerződött az Anzsihoz, és bár Oroszországban többször is inzultus érte bőrszíne miatt, összességében jól érzi magát a Premjer-ligában. Jurij Krasznozsan érkezéséig a társedzői teendőket is ellátta.

Címkék: roberto_carlos
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu