Robbent rühellik a társak

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 24. 17:45
A holland öltözőben teljes volt a káosz az Európa-bajnokság alatt, amire újabb bizonyítékkal szolgált a helyi média. A célkeresztbe ezúttal Arjen Robben került, aki közutálatnak „örvend” a játékostársak körében.


 

Az egyik, meg nem nevezett kerettag a De Telegraaf holland lapnak azt állította, mindenki egy emberként drukkolt azért, hogy Arjen Robben büntetőt hibázzon a Bajnokok Ligája döntőjében.

„Képzelje csak el, hogy érkezett volna az edzőtáborba, ha berúgja! Csak még arrogánsabb lett volna, és sosem passzolt volna nekünk.”

Való igaz, a Bayern München játékosa a legkevésbé sem nevezhető csapatembernek, ami a Chelsea elleni BL-fináléban is alaposan visszaütött.

Persze, a többieket sem kell félteni, a De Telegraaf egyik újságírója ugyanis meglehetősen érdekes pletykákat árult el a csapatról.

Johan Derksen öltözői forrásokra hivatkozva mondta el Gregory van der Wielről, hogy ki sem lépett szállodai szobájából fejhallgató nélkül, s többet foglalkozott a hajával és a ruházatával, mint a labdarúgással.

Robin van Persie-ről és Ibrahim Afellayról azt állította, mindenhova párban mentek, utóbbi ráadásul egyfolytában azzal hencegett, hogy ő a Barcelona játékosa, a többieknek kuss a nevük.

Az már a legkevésbé sem zavarta, hogy kiegészítőembernek is csak jóindulattal lehet titulálni a Nou Campban…

Címkék: Arjen Robben
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu