Rivális ajánlat a visszatérő Bale-ért?

Létrehozva: 2013. augusztus 26. 22:22
A spanyol sajtó már megírta a véglegesnek tűnt finálét Gareth Bale szappanoperájában, de hiába töltött néhány napot Marbellán a Tottenham walesi sztárja, mégsem Madridba vezetett útja. A BBC tudja, hogy miért nem!


Miközben már szinte mindenhol múltidőben beszélnek a Real Madrid világrekord szerzeményéről és a Barcelona vezetőedzője, Gerardo Martino le is szúrta a nagy riválist ezért, egy dolog még mindig hiányzik, a hivatalos bejelentés.

Márpedig Marbelláról a hétvégén nem Madridba, a Bernabéuban az AS által lefotózott emelvényre vezetett Bale útja (persze még vezethet, de az emlegetett pénteki hivatalos bejelentés elmaradt és keddi bemutatás is valószínűtlen). Hanem vissza Londonba, kedden ugyanis a Spursszel edz a szombaton még egy szál strangatyában fotózott sztár.

Ha nem a BBC pletykálná az okát, akkor legyinthetnénk rá, de a tekintélyes brit TV-csatorna úgy tudja, hogy ennek hátterében egy rivális ajánlat érkezése áll, és egy neve elhallgatását kérő tottenhames forrásra hivatkozik.

Klubot nem nevez meg az értesülés, de más, kisebb hitelességgel bíró oldalak igen, így a Manchester Unitedet emlegetik, amely egy a Realéhoz közeli, 85 millió fontos csomaggal ösztönözné gondolkodásra a Tottenhamet.

Ezek szerint mégsem dőlt el minden? Még sincs megegyezés?

Az elmúlt hetek alapján kár is rajta rágódni, a fogadóirodák értéktelen 1,08-1,10-es szorzói a Real Madridra viszont egyértelmű jelét mutatják annak, hogy csak egy újabb jól időzített sajtófogásról van szó. Már minden eldőlhetett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu