Reus aláírt - marad a Dortmundban!

Szerző: SHLétrehozva: 2015. február 10. 16:44
2019-ig hosszabbított a Borussia Dortmunddal az utóbbi idők egyik legkeresettebb játékosa, a német Marco Reus. A 25 éves támadó középpályás korábbi szerződése jövő nyáron járt volna le.


„Nagy boldogság számomra, hogy hosszú távra elkötelezhettem magam a Dortmunddal. Ez az otthonom, ez a kedvenc klubom. Azt szeretném, hogy sok sikert élhessünk át a következő években a fantasztikus szurkolóink támogatásával a hátunk mögött. Rengeteg munka vár ránk, de készen állok, rajtam nem fog múlni semmi“ - nyilatkozta Reus az aláírás után.

"Marco Reus a világ bármelyik csapatát választhatta volna. Most megmutatta, kiért, dobog a szíve. Ő az egyik sarokköve az épülő Dortmundnak - kommentált Michael Zorc sportigazgató, míg az ügyvezető Hans-Joachim Watzke azt hangsúlyozta, büszke Reusra, mert akkor döntött a csapat mellett, amikor az válságos időket él meg a Bundesligában (20 forduló után a 16., osztályozós helyen áll).

Reus - aki sérülés miatt lemaradt a tavaly nyári világbajnokságról, amelyet nélküle is megnyert Németország - 169 bajnokin 70 gólt termelt, a válogatottban 23 meccs alatt 7 találatig jutott.

Címkék: marco_reus
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu