Régi-új edző a Vasasnál

Létrehozva: 2012. április 10. 17:55
Ismét Marijan Vlak irányítja a szakmai munkát a Vasas labdarúgócsapatánál, amely immár nem Urbán Flóriánnal tesz kísérletet a bennmaradásra. A horvát szakembert január közepén menesztették, de újfent bizalmat szavaztak neki.


 

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi tanácsa pontlevonást helyezett kilátásba a napokban, amennyiben a klub nem rendezi tartozását a korábbi edző, Marijan Vlak felé.

Talán ez is szerepet játszik abban, hogy az angyalföldiek kedden bejelentették, a horvát szakvezető újra munkába áll az Illovszky-stadionban.

„A Vasas elsődleges célja, hogy a jelenleg az NB I-es bajnokság 15. helyén álló csapat a hajrában kiharcolja a bennmaradást. Az elmúlt napokban több egyeztetésen vagyunk túl, és minden szempontot megvizsgálva arra a következtetésre jutottunk, hogy a bajnokságban hátralévő hét fordulóra a jelenlegi keretet korábban már felkészítő Marijan Vlakot kérjük fel vezetőedzőnek” – áll a közleményben.

A Vasas egyúttal megköszönte Urbán Flórián munkáját, és azt, hogy „az elmúlt hónapokban a nehéz körülmények ellenére kitartott a csapat mellett”.

A szakember épp Marijan Vlakot váltotta a kispadon január közepén, most fordult a kocka. Szerdán még Tóth András pályaedző tartja meg az edzést, Marian Vlak csütörtökön csatlakozik az együtteshez.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu