„Realba illik Falcao, a Barcába kevésbé"

Létrehozva: 2012. szeptember 8. 16:13
A Barcelona és a portugál válogatott korábbi közismert kapusa, Vítor Baia szerint az Atlético Madridnál mindenki csodájára járó csatár, Radamel Falcao jobban illeszkedne a Real Madridba, mint a katalánok játékrendszerébe.


A kolumbiai válogatott sztárja az Európa-ligában zsinórban második idényében alkotott kiemelkedőt, miközben a spanyol bajnokságban Cristiano Ronaldót és Lionel Messi leszámítva a legjobb góllövő volt.

Az igazi bombát azonban az augusztus végén a Chelsea ellen betermelt triplája robbantotta, azóta slágertéma jövője, egyúttal árát a média már 60 millió euró körülire becsüli, miközben tavaly 40 millióért vette az Atlético.

„Falcao tökéletesen illene a José Mourinho féle Real Madridba, igazán tökéletes erősítés lenne játékrendszerébe" – válaszolta a La Xarxa kérdésére a korábbi 80-szoros portugál válogatott kapus, Vítor Baia.

„Ami a Barcelonát illeti, némi stílusbeli változtatásra lenne szükség, hogy hasznos része legyen a csapatnak, de Tito Vilanovának luxussal felérő problémát okozna, hogy összeszoktassa őt Messivel" – tette hozzá.

„Falcao egy zseni, egy szörnyeteg, egy régi vágású befejező csatár, akinek nincs gyenge pontja, teljes játékos. Ha benne lenne a csapatomban, boldog embernek mondhatnám magamat. A világ bármely klubjába beférne."

Falcao legutóbb pénteken csapott le, az első gólt vállalta a kolumbiai válogatott 4-0-s győzelméből Uruguay ellen.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu